Ligetfalvi József lakatos vállalkozó többszörösen bemutatkozott.
Miután felvett bő kétmillió forintot, össze-vissza kókányolt mindent, az embereit nem fizette ki, ezért azok a munkát félbehagyva leléptek, elszámolás helyett fenyegetőzni kezdett.
Írhatnám, hogy Ligetfalvi József ilyen meg olyan, de jobb, ha a saját szavai leplezik le a jellemét.

Egy előző posztban írtam arról a látogatásról, ami során a nálam szerteszéjjel hagyott cuccait a saját költségeimen visszaszállíttattam Budakesziről a Váci útra.
Ezután érkezett a következő levél:

Szeretnélek megnyugtatni Benke hogy nem azért kapkodtam a levegő után mert be voltam szarva tőled amire a kis blogodba célozgatsz hanem mert türtőztetnem  kellett magam hogy egy zártszelvénnyel ne vágjalak hátba!!
Tudod Én egy kőbányai csibész gyerek vagyok akitől nem messze történtek már alvilági leszámolások,láttam közelről gránáttal kirobbantott agyvelőt ezért elhiheted hogy nem pont tőled és kisded játékaidtól fogok megijedni!
Leszarom a blogodat amit saját szórakoztatásodra írogatsz de hamarosan......
Jó szórakozást majd a sok vírushoz meg a rengeteg reklámhoz!!
Jahh és elnézést hogy az Rólad  készült fotókat (már aminél belefértél a képbe) is felhasználtuk ha már Te nem mered sehol felvállalni magad a világhálón,de gondolom annak is megvan az oka..Nem csodálom hogy elvált az asszony is tőled..
Azon csodálkozok hogy a lányod még nem tart cikinek..
Jahh és tudod egy vagy a sok közül aki le akar járatni de szembemehetsz a tűzzel!!

Jó szórakozást!

Tehát az önmagát kőbányai csibész gyereknek tartó  Ligetfalvi József a következőket árulja el magáról:

  1. aki visszaviszi neki a szerszámait, azt ő legszívesebben egy zártszelvénnyel vágná HÁTBA, azaz szemből nem mer támadni, de miért is kell valakit megtámadni, aki jót tesz vele?
  2.  ő már látott gránáttal kirobbantott agyvelőt, biztos az viselte meg ennyire
  3.  úgy tudja, hogy ő leszarja ezt a blogot -  de akkor miért olvassa és  kommenteli ily dühödten?
  4.  rengeteg vírust és reklámot fogok kapni
  5.  titokban fényképeket készített rólam, amiket már fel is használt (vajon hol?)
  6.  túl nagynak tartja a kiterjedésemet, erre utal a "már aminél belefértél a képbe" - való igaz, nem vagyunk egy súlycsoport, de nem csak fizikailag
  7.  nyomozott utánam, hiszen nem talált rólan semmit a neten
  8.  nem csodálja, hogy elvált tőlem az asszony - itt többszörösen téved, de meghagyom őt ebben, hiszen e megjegyzéssel  - ahogy az egyoildalúan elhatározott tegeződéssel is - bizonyára nagyot akart ütni, ami aúúú de fájt! :-)
  9. egy vagyok a sok közül, aki le akarja járatni. Ezek szerint Ligetfalvi "úr" szakmányban veri át az embereket? Keressük meg a többi áldozatát?
  10. ő lenne maga a TŰZ!

Hát Istenem!
Majd kiderül, mivel díjazza a büntetőjog az ilyen kis csibészkéket.